Організація експертизи тимчасової непрацездатності в амбулаторних умовах - Руденко, Олександр Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Співробітником кафедри сімейної медицини, терапії, кардіології та неврології ФПО ЗДМУ складено посібник, спрямований на самостійну аудиторну підготовку під час очного періоду навчання. У посібнику у доступній формі наведені законодавчі і нормативно-правові документи МОЗ України з експертизи тимчасової непрацездатності. У посібнику надано тестові завдання для самоконтролю підготовки. Навчальний посібник рекомендовано для лікарів, клінічних ординаторів, лікарів загальної (сімейної) практики, лікарів лікувального спрямування, а також для лікарів-інтернів за всіма фахами.
Keywords: інтернатура; експертиза працездатності; самостійна робота; амбулаторна практика