Нутрицевтики у лікуванні та моніторингу вологої форми вікової макулярної дегенерації на прикладі клінічних випадків - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Завгородня, Т. С.; Кривобок, Н. С.; Поплавська, Ірина Олександрівна (My University, 2021)
Мета дослідження. Підвищення ефективності лікування вологої форми вікової макулярної дегенерації (ВМД) за рахунок комбінування анти-VEGF терапії з нутрицевтиками.
Keywords: тези доповідей