Синтез та дослідження властивостей 4-(3-(5-нітрофуран-2-іл)-аліліденаміно)-1-R1-1.2.4-триазолій галогенідів - Боулкроун, Хасна (My University, 2024)
Метою роботи був синтез і дослідження властивостей похідних 1-алкіл-4- ( (3- (5-нітрофуран-2-іл)аліліден)аміно-1,2,4- триазолія галогенідів з подальшою оцінкою ряду показників, пов’язаних з фармакологічним потенціалом.
Keywords: тези доповідей