Англійська мова: навч.-метод. посіб. до практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» для студентів спеціальностей «Медицина», «Педіатрія», «Лабораторна діагностика», «Фізична терапія, ерготерапія» - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Самостійна робота студента забезпечується системою навчально-методичних засобів, передбачених для вивчення конкретної навчальної дисципліни. Даний навчально-методичний посібник містить методичні рекомендації для підготовки студентів І курсу медичних факультетів до практичних занять з дисципліни “Іноземна мова” за підручником Л. Я. Аврахової, І. О. Паламаренко, Т. В. Яхно «English for Medical Students=Англійська мова для студентів-медиків». Методичні вказівки розроблено згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова ”. Методичні вказівки є однією з форм допомоги cтудентам в оволодінні учбовим матеріалом навчальних занять в рамках даного курсу.
Keywords: практичні заняття; тема заняття; хід заняття; самостійна робота студентів