Підвищення ефективності самостійної роботи студентів медичного університету - Каблуков, Андрій Олександрович; Мурзіна, Олена Анатоліївна; Kablukov, А. O.; Murzina, O. A. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
Анотація: У статті розглянуті можливості підвищення якості підготовки студентів шляхом організації контролю їх самостійної роботи з використанням сучасних інформаційних технологій. Також представлений підхід до організації контролю самостійної роботи студентів медичного університету. Запропоновано методику контролю самостійної роботи студентів медичного університету на базі додатків Офісу 365. Виявлено, що такий підхід до контролю самостійної роботи студентів сприяє кращій адаптації майбутніх фахівців до професійної діяльності і підвищує рівень якості їх підготовки. Annotation: Possibilities of improving the quality of students‘ preparation by organizing control of their independent work using modern information technologies are considered in the article. The approach to the organization of the control of independent work of students of medical university is also presented. The method of control of independent work of students of medical university on the basis of applications of Office 365 is offered. It is revealed that this approach to control students‘ independent work promotes better adaptation of future specialists to professional activity and improves the level of quality of their preparation.
Improving the efficiency of independent work of students of medical university
Keywords: навчальний процес; самостійна робота; контроль; хмарні технології; офіс 365; Teams; ефективність; якість; educational process; independent work; control; cloud technologies; Office 365; efficiency; quality