Оториноларингологія. Практикум (методи обстеження ЛОР-органів, схема написання історії хвороби) - Нікулін, Михайло Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Матеріал практикума з оториноларингології включає методи обстеження ЛОР-органів та схему написання історії хвороби.