Сучасний погляд на проблему переривання незапланованої вагітності - Мотіна, А.; Сукач, В.; Велика, Л.; Івченко, Т. (My University, 2024)
Мета: ознайомитися з проблематикою штучного переривання вагітності в різних країнах світу.
Keywords: тези доповідей