Проведення різних видів атестації студентів за змішаною формою навчання з використанням хмарних сервісів дистанційного навчання - Рижов, Олексій Анатолійович; Дмитрієв, Вадим Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 внесла свої корективи у режим роботи закладів вищої освіти усього світу, зокрема й України. Оскільки для запобігання розповсюдження коронавірусу на території України введено карантин, здобувачам вищої освіти було заборонено відвідувати заклади вищої освіти. Тому проблема організації дистанційного навчання у закладах вищої освіти є дуже актуальною в умовах сьогодення.
Keywords: хмарні технології; MS Teams; MS Forms; атестація; іспит; модератор