Пошук антиоксидантів серед 8-амінопохідних 7-бензил-3-метилксантиніл-1-етанової кислоти - Айтова, С. Х. (My University, 2024)
Метою даної роботи є розробка доступних лабораторних методів синтезу етилових естерів 8-аміно-7-бензил-3- метилксантиніл-1-етанової кислоти та вивчення їх фізико-хімічних і біологічних властивостей.
Keywords: тези доповідей