Біологічна хімія. Міжнародний іспит з основ медицини. Ч. III : зб. тест. завдань для самостійної роботи - Александрова, Катерина Вячеславівна; Рудько, Наталія Петрівна; Крісанова, Наталія Вікторівна; Саліонов, Володимир Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Запропонований збірник тестових завдань з поясненнями з дисципліни "Біологічна хімія" містить відредагований та доопрацьований переклад тестових завдань USMLEstep 1. У збірнику подано оригінальні тестові завдання англійською мовою і відповідний їм переклад українською та російською мовами, а також пояснення до тестів і глосарій, які адаптовані для студентів спеціальностей 222 «Медицина» і 228 «Педіатрія». Студентам рекомендується опрацьовувати зміст тестових завдань не тільки мовою навчання, але і англійською мовою, тому що за вимогами ЕДКІ вони мають знати англійську термінологію усіх дисциплін, які складають іспит.