Анатомія рослин. Модуль 1: [практ. з фарм. ботаніки для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності «Фармація» та «Технологія парфумерно-косметичних засобів»] - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Шкроботько, Петро Юрійович; Корниевский, Ю. И.; Корниевская, В. Г.; Шкроботько, П. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Практикум з фармацевтичної ботаніки для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності «Фармація» та «ТПКЗ». В ньому міститься інформація про будову й правила роботи зі світловим мікроскопом, про мікроскопічний і гістохімічний методи вивчення рослинного матеріалу. Призначається для студентів і викладачів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів III-IV рівня акредитації.