Використання кінезіотейпування у реабілітації військовослужбовців із травмами колінного суглоба - Безверхий, Андрій Анатолійович; Кульчицький, Д. В. (My University, 2025)
Метою дослідження є оцінка ефективності застосування кінезіотейпування у складі комплексної програми фізичної терапії для військовослужбовців із травмами колінного зчленування,а також визначення його впливу на зменшення больового синдрому, поліпшення стабільності суглоба, відновлення функціональних можливостей і прискорення повернення до активності.