Вплив модифікації життєвого стилю на якість життя у пацієнтів з саркопенією - Кечеджиєв, Вячеслав Віталійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: продемонструвати ефективність впливу модифікації життєвого стилю на якість життя у пацієнтів з саркопенією.
Keywords: тези доповідей