Поняття здоров'я та хвороби: натуралізм, нормативізм та аргумент від драпетоманії - Сепетий, Дмитро Петрович (My University, 2021)
Здоров’я та хвороба – найбільш фундаментальні медичні поняття, смисл яких на перший погляд здається інтуїтивно зрозумілим для кожної людини. Проте задовільне визначення їх змісту виявляється дуже складним завданням. В сучасній філософії медицини з цього питання ведуться гострі дискусії.
Keywords: здоров'я; хвороба; нормативізм; натуралізм; тези