Синтез та біологічний профіль амідів 2-(5-метил-4-(2- метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)етанової кислоти - Трофімова, Т. С.; Гоцуля, Андрій Сергійович (My University, 2023)
Метою роботи був цілеспрямований синтез, дослідження фізико хімічних та біологічних властивостей амідів 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)етанової кислоти.