Використання Histology guide на заняттях з гістології у ЗДМФУ - Звягіна, Ганна Олександрівна; Потоцька, Олена Іванівна (My University, 2025)
Кафедра гістології, цитології та ембріології була створена у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті ще далекого 1964 року. На сьогодні вона достатньо сучасно оснащена, у тому числі: мікроскопами, таблицями, інтерактивними сенсорними панелями, медійними панелями для демонстрації гістологічних препаратів, електронограмами, навчальними фільмами для проведення лекцій, одна з аудиторій обладнана як комп'ютерний клас.
Keywords: тези доповідей