Визначення та аналіз експресії генів, задіяних у метаболізмі глюкози в умовах розвитку експериментального дексаметазонового діабету (цукрового діабету 2 типу) - Іваненко, Тарас Васильович; Винокурова, А. В. (My University, 2024)
Мета – визначення та аналіз панелі генів, задіяних у метаболізмі глюкози за умов розвитку експериментального цукрового діабету 2 типу.
Keywords: підшлункова залоза; цукровий діабет; гени; інсулін; інсулінорезистентність; лабораторна діагностика