Пошук біоактивних сполук в ряду похідних 3-толіл-8-пропілксантин-7-іл ацетатної кислоти - Ходус, Д. О.; Карабута, А. Д.; Михальченко, Євген Костянтинович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета. Пошук нових перспективних біологічно активних речовин серед похідних ксантину.
Keywords: тези доповідей