Вплив дефіциту вітаміну Д на мікробну колонізацію носоглотки у дітей з назофарингеальними проявами гастроезофагеальної рефлюксної хвороби - Гребенюк, Лариса Василівна; Боярська, Людмила Миколаївна; Іванова, Катерина Олексіївна (My University, 2020)
Метою нашого дослідження було визначення забезпеченості вітаміном D та вплив дефіциту вітаміну D на мікробну контамінацію носоглотки у дітей з назофарингеальними проявами гастроезофагеальной рефлюксной хвороби