Визначення офтальмологічних та педіатричних маркерів прогресування набутої міопії в практичній роботі офтальмолога - Цибульська, Таміла Євгенівна (My University, 2018)
Мета. Підвищення ефективності діагностики прогресування набутої міопії у дітей шляхом визначення офтальмологічних та педіатричних маркерів у практичній роботі офтальмолога.