Розробка методик стандартизації субстанції броміду 1-β-фенілетил-4- аміно-1,2,4-триазолію (МТ) - Акопян, Р. Р. (Буковинський державний медичний університет, 2017)
На НВО "Фарматрон" спільно із співробітниками кафедри фармацевтичної хімії Запорізького державного медичного університету (ЗДМУ) під керівництвом професора Мазура І. А. отримана нова оригінальна сполука під умовною назвою МТ, яка проявляє антигіпертензивні, протиішемічні та антиоксидатні властивості. Метою роботи стало вивчення вже існуючих методів аналізу субстанції МТ, а також розробка нових сучасних методів аналізу та визначення валідаційних характеристик розроблених методик.