Девайси для паління - Пономаренко, П.; Тежжіні, Шаіма; Кілєєва, О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Постановка проблеми. Дослідження обізнаності студентів коледжу про небезпеку паління з застосуванням різних видів сучасних девайсів. Важливою проблемою залишається те, що, незважаючи на усвідомлення шкоди, практична віддача цього знання залишається на низькому рівні. Багато людей, навіть знаючи про загрози для здоров'я, не можуть або не бажають позбутися цієї звички.