Динаміка показників гемокоагуляції та частота розвитку фатальних тромботичних ускладнень при критичному перебігу коронавірусної хвороби COVID-19 - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Черкаський, Володимир Васильович; Кулєш, І. О.; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2022)
В умовах пандемії COVID-19 у кожного п’ятого хворого формується тяжкий перебіг захворювання з високим ризиком летального результату (Hasan K. еt al., 2020). Незважаючи на те, що в умовах пандемії висококонтагіозної SARS-CoV-2-інфекції патоморфологічні дослідження певною мірою є обмеженими, триває накопичення результатів цих досліджень у взаємозв’язку з клініко-лабораторними проявами.