Значення експрес-теста на D-димер у діагностиці гострих тромбозів в практиці сімейного лікаря - Сідь, Євген Володимирович; Соловйов, Олександр Володимирович; Піскун, Анастасія Вадимівна (My University, 2023)
Гострі тромбози є досить поширеним захворюванням і являють собою актуальну медичну та соціальну проблему, що обумовлено високою частотою виникнення та життєзагрозливими ускладненнями.
Keywords: тези доповідей