Індивідуальна відповідальність за здоров`я: нова ідеологема медицини - Маляр, Т. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
З'ясувати індивідуальну відповідальність кожного за власне здоров‘я, розвиваючи вміння аналізувати знання, досвід про хвилюючі клінічні прояви хвороб, формувати ставлення до неї і знаходження виходу із ситуації, виховувати новий світогляд, який впливає на розвиток нової ери в сучасній медицині.