Вагітність та пологи у жінок з рубцем на матці після кесарського розтину - Круть, Юрій Якович; Пучков, Володимир Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчальний посібник створений на підставі Наказів МОЗ України та згідно з робочою програмою викладання спеціальності «Акушерство і гінекологія» на медичних факультетах вищих навчальних медичних закладів 3-4 рівня акредитації.
Завданням створення посібника стала систематизація сучасних уявлень про перебіг вагітності, особливостей пологів та після пологового періоду у вагітних з рубцем на матці, які б базувалися на принципах доказової медицини і відображали останні досягнення світової медичної науки і практики.
Keywords: вагітність; беременность; пологи; роды