Нейроендокринні синдроми в гінекології: клініка, діагностика та лікування - Онопченко, Світлана Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Підручник з гінекології, яким можуть користуватись як студенти старших курсів, так і лікарі-інтерни для поглиблення знань з теми відповідно до навчального плана та відведених годин. Самостійна робота над посібником дозволить краще орієнтуватись у різноманітті ендокринної патології. На це спрямовані матеріали, які викладені в навчальному посібнику. Посібник може бути корисним і для практичних лікарів акушерів-гінекологів.
Keywords: гінекологія; гинекология