Оптимізація контролю рівня підготовки студентів, які навчаються англійською мовою, на клінічних (хірургічних) кафедрах - Гайдаржі, Євген Іванович; Gaidarzhi, Ye. I. (Тернопільський державний медичний університет, 2016)
Висвітлено основні пріоритетні форми контролю рівня підготовки студентів, які навчаються англійською мовою, на клінічних (хірургічних) кафедрах, порушено проблему мотивації цих студентів до навчання та отримання знань, запропоновано рекомендації до професорсько-викладацького складу з метою підвищення якості викладання клінічних дисциплін та створення навчально-методичних матеріалів англійською мовою. The basic priority training level control forms of students learned in English at clinical (surgical) departments are described, the problems of student motivation to learn and gain knowledge are raised, proposed recommendations for the teaching staff to improve the quality of clinical disciplines teaching and creating educational and methodical materials in English are proposed.
Training level control optimization of students learned in english at clinical (surgical) department
Keywords: тези