Структурна організація концепту Vitium в латинській мові - Скрипник, Юлія Сергіївна (Харьків: ScienceRise, 2016)
В статті розглядаються особливості вербалізації та структурної організації концепту VITIUM, наводяться приклади його контекстуального вживання в творах авторів різних стилів та жанрів з метою представлення структури концепта у вигляді фрейму. Визначається вершина фрейму, субфрейми та слоти окремих фреймів, кожен з яких описується. In the article we investigate the features of verbalization and structure of concept VITIUM, contextual examples of its use in the works of authors of different styles and genres to present the structure of a concept in a frame. We determine the top of frame, slots and subframes of each subframes, which are described.
Keywords: латинська мова; лінгвокультурологія; концептуальний аналіз; концепт VITIUM; фрейм; вершина фрейму; субфрейм; слот; Latin; linguogulturology; conceptual analysis; concept VITIUM; frame; top of frame; subframe; slot