Виникнення механізмів державного регулювання системи охорони здоров’я України - Авраменко, Наталія Вікторівна (My University, 2011)
У статті автором досліджується еволюція системи державного регулювання охорони здоров"я та особливості її реорганізації у різні часи епохи
Keywords: управління; розвиток; охорона здоров"я; медична допомога; населення; держава; трансформаційні перетворення; органи державного управління