Результати денситометрії щільності кісток у дітей, обраних випадковим чином - Безсмертна, Жанна Володимирівна; Іванько, Олег Григорович; Дейнега, Вікторія Анатоліївна; Підкова, Віра Ярославівна (My University, 2021)
Дослідження було вивчення показників ультразвукової денситометрії, неінвазивного метода визначення мінеральної щіль ності кісткової тканини у дітей. Метод характеризується простотою виконання, достатньою чутливістю і специфічністю у виявленні порушень мінералізації кісток у дітей, тому може бути запроваджений у практику скринінгових досліджень стану здоров'я.