Прогнозування розвитку та перебігу гастроезофагеальної рефлюксної хвороби (герх) у дітей та підлітків - Іванова, Катерина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета: створення математичної моделі прогнозування розвитку та перебігу ГЕРХ у дітей.
Keywords: ГЕРХ; діти; фактори ризику; прогнозування; ГЭРБ; дети; факторы риска; прогнозирование; GERD; risk factors; children; forecasting