Форми дослідницької роботи лікарів-інтернів в очному періоді навчання в умовах університетської клініки - Кривенко, Віталій Іванович; Непрядкіна, Ірина Василівна; Пахомова, Світлана Петрівна; Федорова, Олена Петрівна; Гріненко, Тетяна Юріївна; Єремєєва, В. Г. (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Представлено основні варіанти дослідницької роботи лікарів-інтернів на кафедрі післядипломної освіти. Розглянуто питання оптимізації формування клінічного мислення лікарів-інтернів, здатності конкретизації висновків самостійної роботи та прикладного використання у майбутній роботі. The basic variants of interns' research work during the training at the department of post-graduaded education are presented. Authors examine the questions of optimization of intern' clinical thought forming, capabilities for conclusions specification of individual work and applied use in practical work.
Keywords: лікар-інтерн; дослідницька робота; компетентність фахівця; реферативні доповіді; науковий пошук; intern; research work; competence of specialist; review; scientific research