Радіаційна гігієна. Змістовний модудь 4. - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок. В навчальний процес залучено тестування, кредитно-модульну систему, незалежну систему експертної оцінки знань студентів. Вирішення ситуаційних завдань, задач, вправ та тестів передбачається планом практичних занять з гігієни та екології для студентів II курсу медичного факультету зі спеціальності «Стоматологія».