Навчально-методичні розробки з анатомії людини для студентів 1-го курсу I та II медичних факультетів (6 років навчання) “МОДУЛЬ-1 Опорно-руховий апарат” - Волошин, Микола Анатолійович; Григор'єва, Олена Анатоліївна; Щербаков, Максим Степанович; Апт, Ольга Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Таланова, Ольга Сергіївна (Запоріжжя, 2017)
Навчально-методичні розробки з анатомії людини «МОДУЛЬ-1 Опорно-руховий апарат» містять навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки студентів 1-го курсу I та II медичних факультетів, що навчаються протягом 6 років у вищому медичному навчальному закладі згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів першого семестру по анатомії кісток, суглобів та м’язів.