Навчально-методичний посібник до практичних занять з «Гігієни та екології » для студентів 6 курсу медичного факультету за спеціальністю «Лікувальна справа» - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Волкова, Юлія Володимирівна; Шаравара, Лариса Павлівна; Куцак, Алла Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально методичний посібник складений співробітниками кафедри гігієни та екології Запорізького державного медичного університету відповідно до навчальних програм для студентів медичного факультету