Досвід навчання наданню домедичної допомоги постраждалим - Чемерис, Юлія Олександрівна; Перцов, Володимир Іванович (Суми : СумДУ, 2023)
Метою навчання було оволодіння знаннями, практичними навичками і вміннями надавати екстрену домедичну допомогу постраждалим при надзвичайних ситуаціях мирного часу та в умовах бойових дій особами, які не мають медичної освіти.
Keywords: тези доповідей