Морфолого-анатомічні ознаки листків валеріани пагононосної (Valeriana stolonifera Czern.) - Кокітко, В. І.; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2023)
Мета роботи. Морфолого-анатомічне дослідження будови епідерми листків валеріани пагононосної (Valeriana stolonifera Czern.), зібраної в Канцеровській балці Запорізької області, для визначення основних діагностичних ознак.
Keywords: листки Valeriana stolonifera; морфолого-анатомічна будова; мікроскопічні дослідження