Задачи и перспективы развития последипломного образования на кафедрах хирургического профиля - Головко, Н. Г.; Гайдаржи, Е. И.; Головко, Микола Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Освещены основные задачи и перспективы развития последипломного образования на кафедрах хирургического профиля, затронута проблема подготовки интернов по специальности «хирургия», предложены рекомендации по улучшению качества подготовки будущих хирургов, соответствующих современным требованиям и мировым стандартам. Висвітлено основні завдання і перспективи розвитку післядипломної освіти на кафедрах хірургічного профілю, порушено проблему підготовки інтернів за спеціальністю «хірургія», запропоновано рекомендації з поліпшення якості підготовки майбутніх хірургів, що відповідають сучасним вимогам і світовим стандартам. In article the primary goals and postgraduate education prospects of progress on surgical chairs are described, the problem of interns training on a speciality “surgery” is mentioned, recommendations on improvement of preparation quality of the future surgeons appropriate to modern requirements and world standards are offered.
Keywords: післядипломна освіта; кафедра хірургічного профілю; последипломное образование; кафедра хирургического профиля; postgraduate education; surgical chair