Стан серцево-судинної та автономної нервової системи у волейболісток збірної команди україни в змагальному періоді - Михалюк, Євген Леонідович; Новак, Ганна Олександрівна; Польський, Сергій Георгійович (My University, 2021)
В даний час продовжує бути актуальним вивчення функціонального стану спортсменів конкретного виду спорту, віку, статі, кваліфікації та періоду тренувального процесу [2]. Це дослідження, одне з небагатьох, коли обстеження спортсменів здійснюється в змагальному періоді і вимагає від лікаря даних про готовність спортсмена до відповідального старту.