Особливості викладання дисципліни «Фізіологія» в умовах сучасності - Кущ, Оксана Георгіївна; Жернова, Наталія Петрівна (My University, 2020)
В останні роки вища освіта потребує суттєвого перегляду в організації викладання класичних дисциплін в медичних вузах, що створюють базис у формуванні компетенцій майбутнього лікаря. Колектив кафедри нормальної фізіології ЗДМУ раціонально поєднує традиційні форми навчання та інноваційні методи з метою якісної підготовки спеціалістів. Завдяки активній творчій діяльності викладачів кафедри створені електроні учбово-методичні комплекси для студентів зі спеціальності «Медицина» для підготовки до здачі «Крок-1», що включають презентації, тестові питання, ситуаційні задачі, наглядний ілюстративний матеріал та пояснення до кожної теми курсу.