Особливості реабілітації після пошкоджень опорно-рухового аппарату - Пошелюк, Д. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета нашого дослідження – теоретично обґрунтувати та розробити комплексну програму фізичної реабілітації хворих з ушкодженням передньої хрестоподібної зв’язки при артроскопічних оперативних втручаннях.
Keywords: тези доповідей