Роль автономної нервової системи в регуляції вісцеральних функцій - Кусик, Ю. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Комплексне дослідження ролі автономної нервової системи (АНС) у регуляції основних вісцеральних функцій організму, зокрема аналіз механізмів впливу симпатичного та парасимпатичного відділів на функціонування серцево-судинної, травної, дихальної та сечостатевої систем.
Keywords: тези доповідей