Дослідження антиоксидантної активності in silico нових гетероциклічних похідних 1,2,4-триазолів - Хільковець, Анастасія Валеріївна; Парченко, Володимир Володимирович; Жукова, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашої роботи було проведення віртуального скринінгу раніше отриманих нами сполук з різними гетероциклічними групами.
Keywords: тези доповідей