Морфологічні зміни будови головного мозку при хворобі Альцгеймера - Атаходжаєва, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: вивчити морфологічні зміни будови головного мозку при ХА.
Keywords: тези доповідей