Основні принципи організації терапевтичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів - Михайловська, Наталія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Сучасні аспекти вивчення внутрішніх хвороб». У навчальному посібнику наведено основні принципи організації терапевтичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів.Окремі розділи присвячені висвітленню сучасних методів лабораторної та інструментальної діагностики в клініці внутрішніх хвороб. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.