Про історичні аспекти тестології як однієї зі складових диференціальної психології - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Савельєв, Валерій Григорович; Рябоконь, Юрій Юрійович; Пришляк, О. Я.; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Узагальнено історичні аспекти тестології та наведено сучасні погляди на тестологію як одну зі складових диференціальної психології. Обобщены исторические аспекты тестологии и приведены современные взгляды на тестологию как одну из составляющих дифференциальной психологии. The historical aspects of testology are generalized and modern looks on testologiy ason one of constituents of differential psychology are given.
Keywords: психологія; диференціальна психологія; тестологія; освіта; психология; дифференциальная психология; тестология; образование; psychology; differential psychology; testology; education