Фітотоксикологія - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Корниевский, Ю. И.; Корниевская, В. Г. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Навчальний посібник містить класифікацію отруйних речовин, способи надання першої допомоги, ботанічну характеристику лікарських рослин, що містять отруйні речовини. Матеріал може бути використаний в практичній діяльності для попередження отруєння рослинами. Призначається для студентів і викладачів фармацевтичних вузів, фармацевтичних факультетів медичних вузів.