Застосування сучасних технологій навчання у формуванні клінічного мислення магістра фармації - Крайдашенко, Олег Вікторович; Саржевська, Анастасія Валеріївна; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Долінна, Марія Олександрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Сучасна фармація потребує значних змін в підготовці майбутніх спеціалістів. Вимоги до провізора в даний час змінились, зараз переважає консультаційна діяльність. Для студента фармацевтичного факультету фармакотерапія є першою клінічною дисципліною та початковою ланкою довгого ланцюга формування клінічного мислення.
Keywords: тези