Організація дистанційного навчання на кафедрі дитячих інфекційних хвороб - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Дралова, Олександра Анатоліївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (My University, 2020)
Національна стратегія розвитку освіти в Україні на період до 2021 року наголошує, що управління освітою повинно здійснюватися на засадах інноваційних технологій відповідно до принципів сталого розвитку, створення сучасних систем освітніх проектів та їх моніторингу, розвитку моделі державно- громадського управління у сфері освіти, в якій особистість, суспільство та держава стають рівноправними суб’єктами і партнерами [1,2]. Сьогодні так сталося, що в умовах запровадженого карантину терміново необхідно було переформатовати усю систему викладання майбутнім лікарям клінічну дисципліну в он-лайн режимі.
Keywords: дистанційне навчання; інноваційні технології; он-лайн навчання